MENU

Lokacije

Botanička bašta

Zamislite romantičnu večeru u prelepom prirodnom okruženju beogradske Botaničke bašte. Zaklonjeni od radoznalih pogleda, priuštite sebi savršeno veče u društvu drage osobe, na svežem vazduhu, a opet u okrilju luksuza.

Dom Jevrema Grujića

Svečana atmosfera duboke istorije mesta na kome se neretko odlučivala sudbina i budućnost naše zemlje. Zamislite sebe u drugom vremenskom periodu, kao aristokratu u okrilju starinskog i prelepog luksuza. Na ovom mestu gde je potpisan tajni ugovor o oslobođenju Južnih Slovena, možda ćete i Vi sklopiti neko ličnije ali Vama sigurno podjednako važno obećanje.

Beli dvor

Elegantna raskoš kraljevske rezidencije mesto je na kome ćete se i sami osećati kao Kralj ili Kraljica na vrhuncu vladavine. Na trenutak zamislite da ste u prelepom i luksuznom enterijeru Kraljevskog Dvora u kome su nekada večeravali vladari i njihovi ljudi od poverenja, da uživate u ekskluzivnim specijalitetima koje za Vas pripremaju naši kulinarski majstori na licu mesta. Utonite u jedno magično veče i podelite taj kraljevski osećaj sa osobama do kojih Vam je najviše stalo. Budite jedna od odabranih osoba koja zaslužuje ovakvu raskoš!

Kalemegdan

Drevna tvrđava koja je do današnjeg dana odolela svim napadima, uključujući i zub vremena, čeka samo Vas da Vam u okrilju viševekovne istorije ponudi nezaboravno veče luksuza i uživanja. Ovo mesto koje u srcu svaki Beograđanin smatra svojim, na jedno veče može biti samo i isključivo Vaše dok uživate u raskošnoj večeri na nekom od najkreativnijih delova Kalemegdana. Zamislite večeru u podnožju Pobednika, unutar kule Nebojša, na uzvišenju sa pogledom na prelepe reke ili možda na nekom Vašem omiljenom "tajnom” mestu koje ste prisvojili u srcu tokom godina.

Avalski toranj

Posegnite za samim zvezdama i rezervišite luksuznu večeru na najvišoj tački u Beogradu. Zamislite da pred Vama pripremamo fantastične gastronomske specijalitete dok Vam pogled obuzima neverovatna panorama Beograda i okolne prirode koja okružuje Avalu.

Kula Nebojša

Najbolje očuvana srednjovekovna tvrđava beogradske tvrđave sada može biti samo Vaša na veče, ako rezervišete luksuznu i ekskluzivnu večeru na ovoj važnoj istorijskoj lokaciji. Zamislite luksuznu i raskošnu večeru u srcu Kule iz koje se pruža pogleda na beogradske reke i najlepšu tvrđavu sa parkom.

Rimski bunar

Misteriozna konstrukcija ispod Beogradske tvrđave oko koje su se godinama preplitali mitovi sa istorijom. Neki tvrde da se upravo na ovom mestu Orfej, trački svirač i pesnik, spuštao do Hada, pa čak i da je stil u kome je izgrađena ova konstrukcija srodan proročištu u Delfima. Zamislite da jedno veče ovu lokaciju, za koju mnogi Beograđani i ne znaju da im je pod nogama, iskusite na potpuno avangardan način - raskošnom večerom za dvoje.